Ambassadörer

Ulrika Brydling

Ulrika Brydling

En pionjär – en av våra första kvinnliga kockar på toppnivå med ett tidigt engagemang för ekologisk mat. Genom tävlingar som Unga Ekokockar, Årets Ekokock och Årets Kockelev har hon påverkat generationer av kockar. Mottog nyligen Karin Franssons mentorspris. Driver Brydlings och restaurangen Bro Park. 

Paul Svensson

Paul Svensson

Kock med passion för svenska råvaror i säsong. Paul Svensson är kreativ ledare för den prisbelönta restaurangen på Fotografiska i Stockholm och har nyligen startat Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg med Tareq Taylor. Föreläser om hållbar mat och hur vi kan reducera vårt matsvinn genom kunskap och nyfikenhet.

My Feldt

My Feldt

Konditor, entreprenör, författare och illustratör – My Feldt är den mångbegåvade bagaren som gjort Feldts Bröd & Konfekt i Halmstad känt i hela Sverige, och driver även Feldts Socker & Cykel. Programledare i tv-satsningen Mys bröllop. Älskar äpplen så mycket att hon döpt sin dotter efter Ingrid Marie.